Puppy begeleiding/cursus

Een puppy in huis is een grote verandering binnen het gezin. Door het aanleren van de basis en het begrijpen wat de behoefte is van de pup voorkom je gedragsproblemen in de toekomst. Bouwen aan een goede basis en verbinding met je hond.

Puppy Cursus

Op de cursus leert u hoe u spelenderwijs de basisvaardigheden kunt aanleren: zitten, liggen, hier komen en netjes lopen aan de lijn zonder trekken aan de lijn. Vragen die u heeft over zindelijkheid of andere probleempjes in huis kunnen gesteld worden tijdens of na de les. Deze cursus word in de avonduren gegeven.

Puppy socialisatie

Onder begeleiding veilig leren en spelen met andere puppy’s. Deze socialisatie bied ik aan vanuit huis, er is genoeg ruimte om te spelen, leren en socialiseren. Elke pup heeft een eigen plek om te rusten en te slapen. Het gaat om 5 ochtenden van 8:00 tot 12:00.

Puppybegeleiding

Puppy begeleiding is speciaal voor begeleiding in en om het huis. De regels in huis die belangrijk zijn om gedragsproblemen in de toekomst te voorkomen. Deze begeleiding is op afspraak bij u thuis.