Gedragstherapie

Wil je weer genieten van de simpele alledaagse dingen met je hond die nu niet mogelijk zijn door omstandigheden, ik help je graag om weer een band met je hond op te bouwen. Vaak kan dit in 1 consult gerealiseerd worden. Je krijgt de handvatten om je leiderschap terug te krijgen en je positie te veranderen. Door meer kennis van


Consult aan huis

Dit consult is speciaal voor baas en hond. Blaft de hond naar de deurbel, springt boven op de visite en trekt hij buiten aan de lijn? Dan is een thuisconsult iets voor u. Tijdens dit consult wordt er gekeken naar de band tussen baas en hond, waarom doet de hond niet wat er gevraagd word? Voor elk probleem in en om huis kan je dit consult aanvragen. Het consult is 1,5 uur en is gewoon bij u thuis.


Workshop Inverbinding

Zonder verbinding geen band. Sommige baasjes krijgen geen contact met hun hond. Tijdens deze workshop leer je om verbinding te maken met je hond en de band weer op te bouwen. Na deze workshop kan je aan de slag en heb je de handvatten om de band te versterken.


Workshop: Ontspannen wandelen.

Lopen met de hond lijkt zo simpel, maar de meeste consulten is voor hulp bij het trekken aan de lijn. Uitvallen, blaffen en geen controle houden over de hond tijdens de wandeling. We zien het vaak genoeg en het kan snel opgelost worden. In deze workshop zijn rust, kalmte en ontspanning de belangrijkste aandachtspunten.


Puppy begeleiding/ cursus

Een puppy in huis is een grote verandering binnen het gezin. Door het aanleren van de basis en het begrijpen wat de behoefte is van de pup voorkom je gedragsproblemen in de toekomst. Bouwen aan een goede basis en verbinding met je hond.

Puppy cursus: Op de cursus leert u hoe u spelenderwijs de basisvaardigheden kunt aanleren: zitten, liggen, hier komen en netjes lopen aan de lijn zonder trekken aan de lijn. Vragen die u heeft over zindelijkheid of andere probleempjes in huis kunnen gesteld worden tijdens of na de les. Deze cursus word in de avonduren gegeven.

Puppy socialisatie: Onder begeleiding veilig leren en spelen met andere puppy’s. Deze socialisatie bied ik aan vanuit huis, er is genoeg ruimte om te spelen, leren en socialiseren. Elke pup heeft een eigen plek om te rusten en te slapen. Het gaat om 5 ochtenden van 8:00 tot 12:00.

Puppybegeleiding: Puppy begeleiding is speciaal voor begeleiding in en om het huis. De regels in huis die belangrijk zijn om gedragsproblemen in de toekomst te voorkomen. Deze begeleiding is op afspraak bij u thuis.Trainingen

Er is voor ieder wat wils. Wil je een speciale training? Dat kan…

Denk aan gierige eters, hond-kind training, angst, vuurwerk en het stelen van eten.

Alles is mogelijk. Dat kan in een 1 op 1 consult aan huis of in een workshop.

Voor vragen neem contact met ons op.