Opendag

Van wassalon naar trimsalonWorkshop

26 september 2020

Ontspannen wandelen

Let op!! Deze workshop is in Groningen!


Workshop

10 en 11 oktober 2020

Ontspannen wandelen.

Let op!! Deze workshop is in van Ewijcksluis Anna Paulowna!

Socialisatie

week.

Start op 12 okt t/m 16 okt 2020

Deze training is voor honden die niet zo sociaal zijn en leren om met alle soorten energie van diverse honden om te gaan.  

Workshop

Ontspannen wandelen.

Deze workshop is interessant voor baasjes met honden die trekken aan lijn, uitvallen naar andere honden of ander ongewenst gedrag aan de lijn laten zien.

Lopen met de hond lijkt zo simpel, maar de meeste consulten is voor hulp bij het trekken aan de lijn. Uitvallen, blaffen en geen controle houden over de hond tijdens de wandeling. We zien het vaak genoeg en het kan snel opgelost worden. In deze workshop zijn rust, kalmte en ontspanning de belangrijkste aandachtspunten.


Kosten: € 100,- per deelnemer met hondEr is een maximum van 10 deelnemers met hond en er zijn twee trainers aanwezig zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.


Aanmelden via: info@hondenschoolonyx.nl

VOL = VOL

**tijdens de workshop zullen alle honden aangelijnd zijn en blijven**

Socialisatieweek

Voor honden met gedragsproblemen als, extreem hoge energie of reactief gedrag, angst, overmatig blaffen naar alles en iedereen etc organiseren we gedragsverbetersessies/consulten.

Omdat we tijdens zo’n consult/sessie vrij veel informatie geven om mee te werken, weten we dat er soms meer hulp geboden kan worden.

Dit kan door middel van de hond intern bij ons te laten trainen. Wij noemen dat socialisatie training. Waar een grote groep honden (minimaal 10) de hele dag met elkaar optrekken en veel van elkaar leren. Daarnaast gaan we de honden individueel trainen op de aandachtspunten die aangegeven zijn door de eigenaar.


De kosten voor deze week zijn €150 per hond.

De honden kunnen

gebracht worden tussen 08.00 en 08.30 uur.

Gehaald tussen 16.00 en 16.30 uur

Mocht dit om één of andere reden niet mogelijk zijn, overleg dat dan even met ons. Daar komen we wel uit.

Natuurlijk beiden wij ook de mogelijkheid dat de honden mogen overnachten, in geval van bv. vakantie. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Bij aanmelding vragen wij om een aantal gegevens, die we niet gebruiken voor andere doeleinden. Uw telefoonnummer zullen we gebruiken om u tijdens deze week af en toe beeldmateriaal toe te sturen van u geliefde viervoeter.

Ook stellen we een aantal vragen om zo duidelijk mogelijk inzichtelijk te hebben, wat de problemen van uw hond zijn.