Workshop

Ontspannen wandelen.

Deze workshop is interessant voor baasjes met honden die trekken aan lijn, uitvallen naar andere honden of ander ongewenst gedrag aan de lijn laten zien.

Lopen met de hond lijkt zo simpel, maar de meeste consulten is voor hulp bij het trekken aan de lijn. Uitvallen, blaffen en geen controle houden over de hond tijdens de wandeling. We zien het vaak genoeg en het kan snel opgelost worden. In deze workshop zijn rust, kalmte en ontspanning de belangrijkste aandachtspunten.


Kosten: € 100,- per deelnemer met hond


Diverse locaties

Er is een maximum van 10 deelnemers met hond en er zijn twee trainers aanwezig zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.


Aanmelden via: info@hondenschoolonyx.nl

VOL = VOL

**tijdens de workshop zullen alle honden aangelijnd zijn en blijven**

Workshop

In verbinding


Deze workshop is interessant voor baasjes met honden die meer in verbinding met elkaar willen staan. Honden die meer aandacht voor anderen hebben dan voor de baas, niet meer luisteren en hun eigen gang gaan in plaats van één te zijn met de baas.


Kosten: € 100,- per deelnemer met hond


Diverse locaties

Er is een maximum van 10 deelnemers met hond en er zijn twee trainers aanwezig zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.


Aanmelden via: info@hondenschoolonyx.nl

VOL = VOL

**tijdens de workshop zullen alle honden aangelijnd zijn en blijven**Begeleid wandelen

Heb je moeite met het passeren van andere honden, heeft je hond meer aandacht voor de situatie dan voor de baas. Met begeleid wandelen leer je om in elke situatie te kunnen wandelen, ontspannen. Een boswandeling, over de markt of andere situaties alles is mogelijk.

Voor vragen stuur een mail naar info@hondenschoolonyx.nl


Kosten: €50,- max 1 uur excl reiskosten.


Socialisatieweek

Voor honden met gedragsproblemen als, extreem hoge energie of reactief gedrag, angst, overmatig blaffen naar alles en iedereen etc organiseren we gedragsverbetersessies/consulten.

Omdat we tijdens zo’n consult/sessie vrij veel informatie geven om mee te werken, weten we dat er soms meer hulp geboden kan worden.

Dit kan door middel van de hond intern bij ons te laten trainen. Wij noemen dat socialisatie training. Waar een grote groep honden (minimaal 10) de hele dag met elkaar optrekken en veel van elkaar leren. Daarnaast gaan we de honden individueel trainen op de aandachtspunten die aangegeven zijn door de eigenaar.De kosten voor deze week zijn €200 per hond.


De honden kunnen

gebracht worden tussen 08.00 en 08.30 uur.

Gehaald tussen 16.00 en 16.30 uur

Mocht dit om één of andere reden niet mogelijk zijn, overleg dat dan even met ons. Daar komen we wel uit.


Natuurlijk beiden wij ook de mogelijkheid dat de honden mogen overnachten, in geval van bv. vakantie. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.


Bij aanmelding vragen wij om een aantal gegevens, die we niet gebruiken voor andere doeleinden. Uw telefoonnummer zullen we gebruiken om u tijdens deze week af en toe beeldmateriaal toe te sturen van u geliefde viervoeter.

Ook stellen we een aantal vragen om zo duidelijk mogelijk inzichtelijk te hebben, wat de problemen van uw hond zijn.